Soltstice - minden, ami színház

Előadásaink 2018-ban

Talpra Magyar rockmusical

Az 1848-as forradalom és szabadságharc 170. évfordulóján került bemutatásra első alkalommal a kifejezetten erre az alkalomra készült Talpra, Magyar című rockmusical a Papp László Sportarénában. Az előadást közel 9.000 néző tekintette meg.

A Talpra, Magyar rockmusical szövegét Szurdi Miklós és Topolcsányi Laura írta, zenéjét Mátyássy Szabolcs szerezte. Az előadás rendezője Szurdi Miklós volt.

Árverésen a Különben dühbe jövünk című film kis piros autója sárga tetővel!

A Solstice Produkció 2018 őszén jutott hozzá a világon egyetlen olyan Dune Buggy (wolksvagen buggy) gépkocsihoz, amilyen a Különben Dühbe jövünk című filmben szerepelt. Nem kis munka árán sikerült megnyernünk Terence Hillt, hogy vegyen részt a jótékonysági árverés reklámkampányában. A művész úr – legnagyobb meglepetésünkre – megtisztelő feladatnak tekintette felkérésünket, és 2018. novemberben meghívásunkra Magyarországra utazott, hogy részt vegyen a jótékonysági akció reklámfilmjének forgatásán.

A Dune Buggy gépkocsi árveréséből befolyt bevételből a Solstice Produkció a Heim Pál gyermekkorház eszközbeszerzését támogatta.

A Dun Buggy gépkocsi boldog tulajdonosa az autót a 2019. februárban rendezett Guido and Maurizio (Oliver Onions) együttes újbóli Papp László Sportaréna-beli koncertjén vehette át Terence Hill-től. Ezen a koncerten egy másik világsztár is vendégünk volt Kabir Bedi, azaz Sandokan!

A jótékonysági árverés reklámfilmje itt tekinthető meg!

Vangelis Filmzene koncert

„1492- A Paradicsom meghódítása”, „Tűzszekerek”, „Szárnyas fejvadász”, hogy csak egy párat említsünk azok közül a világsikerű zeneművek közül, melyeket november 8-án a Papp László Budapest Sportarénában több mint 100 művész közreműködésével, csodálatos látványshow kíséretében élvezhetünk újra.

Az Oscar-díjas görög zeneszerző legnagyobb alkotásait hallgathattuk meg 2019. november 8-án előszőr Papp László Budapest Sportarénában. Az előadásnak hatalmas sikere volt, közel 6000 néző tekintette meg.  

Vangelis nevét filmzenei alkotásai tették világhírűvé, de emellett az elektronikus zene és a new age stílusának kiemelkedő alakja és a szintén nagysikerű Aphrodite’s Child alapító tagja. Az Arénában a legnagyobb filmzenei művei hangoztak el egyedülálló látványélménnyel együtt. A monumentális darabokat több mint 100 fős előadógárda szólaltatta meg a színpadon. A zenei élményt egyedülálló varázslatos, lenyűgöző  vizuális show tette felejthetetlenné.

A nagyívű látványos concert-video live show-t  Európában előszőr a budapesti Sportarénában  láthattuk.